Over mij

Mijn naam is Inge Stolte en ik werk ruim 30 jaar als medisch maatschappelijk werker en psychosociaal hulpverlener. Daarnaast ben ik sinds 2009 gecertificeerd  Adem- en Ontspanningstherapeut volgens de methode van Dixhoorn.

Adem- en Ontspanningstherapie, is de verbindende factor van alle therapie mogelijkheden die ik kan bieden.  Ik zorg dat de kwaliteit van mijn hulpverlening hoog blijft door het volgen van relevante scholingen en cursussen. Daarnaast sta ik ingeschreven in het beroepsregister van professionals in sociaal werk, de BPSW en ben ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor Dixhoorn therapeuten. (VDV en AOS).

Ik ben een gepassioneerd professional met een geheel eigen blik en groot probleemoplossend vermogen. Ik heb in verschillende ziekenhuizen gewerkt en ben naast het voeren van mijn eigen praktijk, nog altijd werkzaam in een ziekenhuis als medisch maatschappelijk werker.

Ik heb  uitgebreide werkervaring en kennis op medisch inhoudelijk gebied,  psychosociale problemen,  ziekteprocessen, arbeids gerelateerde problemen, verwerkingsproblematiek, en meer. Door dit met elkaar te combineren kan ik verschillende hulpvragen en/of problemen, vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Mijn benadering leidt vaak tot verandering in positieve zin.

Ik heb me door de jaren heen breed geschoold. Hieronder staan de meest relevante behaalde certificaten op een rij.biography, medisch maatschappelijk werk Inmiddels is er bij mij veel mogelijk. Wil je  weten wat ongeveer? Klik door naar Therapiemogelijkheden. Met vragen  kan je altijd bij mij terecht! Gebruik hiervoor bij voorkeur het contactformulier